Tuesday 26 January 2010

Nasil gitmeli?

Askere gelene kadar olan bölümü anlatmaya lüzum yok. Konsolosluktan kabul geldikten sonra yapilacak olan islemlerin en önemlisi Burdur’a nasil gidilecegine karar vermek. Benim tavsiyem ucak ile Antalya’ya, oradan araba kiralama (veyahut otobüs) yolu ile Burdur. Araba kiralama elbette daha masrafli, lâkin birkac kisi bir araya gelince onun da masrafi düsüyor. Buna ek olarak “kapidan-kapiya” servisinin rahatligi da var. Antalya’ya ucmadan araba servisini ayarlamak Antalya’ya inince muhtelif taksici ve transferci takimi tarafindan yolunacak kaz muamelesi görmemek icin gerekli. Kalitesi ve güvenirligi nedeniyle tavsiye edebilecegim (ve bulabildigim en hesapli) sirket ViaTravel Transfer sirketi. Antalya Havaalani – Burdur Askeriye arasini son derece rahat bir sekilde almami sagladilar.

2 comments:

  1. anilarini burda anlatman güzel. bizde nisan 2010da gidecegiz. igne sorunu icin aynen diyorum. dövizle askerlik forumunda benim nick tralman.

    ReplyDelete
  2. kardesim sagolasin cok faydasi oluyor. tum elektronik esyalari birakiyormuyuz yoksa tras makinesi goturebiliyor muyuz?

    ReplyDelete